3 redenen om deze Mechelse toplocatie te huren

Op zoek naar een exclusieve locatie in Mechelen? Binnenkort feestje of evenement gepland maar nog geen unieke venue gevonden? Dan stopt je zoektocht misschien wel hier. Dit prachtige restaurant is helemaal klaar voor privaat verhuur. Het is een echte droomlocatie, en wel om deze redenen

Binnen & Buiten

Weer of geen weer, hier zit je altijd goed. De locatie beschikt over een mooi interieur, met de nodige voorzieningen. Je kan gebruik maken van de tafels en stoelen, borden en keukengerei en de geluidsinstallatie. Je kan het feestje ook gemakkelijk naar buiten verplaatsen, naar de tuin en het grote, verwarmde terras. Wat dit terras zo uniek maakt? Het uitzicht op het meer: prachtige momenten bij zonsondergang gegarandeerd!

Bereikbaarheid

Mechelen ligt naast de autosnelweg tussen Antwerpen en Brussel, en dus vlot bereikbaar. Met het openbaar vervoer, de fiets, de auto of vanaf de luchthaven: het is allemaal mogelijk. Eens aangekomen zullen je gasten hun auto comfortabel kunnen parkeren. Aan de locatie is namelijk een grote parking verbonden die helemaal de jouwe zal zijn. De ruimte heeft een capaciteit van 200 personen, dit kan dus wel eens van pas komen.

Catering

Bij de huur van dit restaurant is ook het gebruik van de keuken inbegrepen, als je dat zou willen. Wie echter geen plannen heeft om zelf te koken hoeft niet ver te zoeken naar een alternatief. Het restaurant biedt lekkere, Italiaanse cateringdiensten aan. Dan kan je dat ook weer afvinken op die to-do lijst.

Deze toplotcatie is nu beschikbaar voor privaat verhuur bij Venyous, alle details vind je hier.

 


Categorie: feesten
Door Eva van Riet op 23/08/2017