Betoverend trouwfeest in de tuin

Proficiat Elisabeth en Domenico! Het gelukkige stel zette een grote groene venyou naar hun hand en maakte er een toverachtige trouwlocatie van.

 

 

 

 

 

 


 

Elisabeth en Domenico wilden een persoonlijk trouwfeest midden in het groen en besloten hun huwelijk in deze prachtige tuin te vieren. Verscholen tussen hoge bomen, met zicht op een molen en tegen de achtergrond van een statig herenhuis met romantische veranda,  ontvingen ze hun huwelijksgasten. 

In het midden van de tuin plaatsten ze een grote tent, waar alle gasten ook bij regenweer gezellig konden plaatsnemen. Op hun grote dag hielden de weergoden het gelukkig droog, onder het tentzeil verrezen feestelijk gedekte tafels. In tegenstelling tot veel klassieke trouwzalen ben je op een van onze unieke, persoonlijke locaties niet gebonden aan een vaste cateraar. Hapjes, voor- en hoofdgerecht en natuurlijk dat dessertenbuffet kies je dus helemaal zelf. Ook wat decoratie, bloemen of zelfs tafels en stoelen betreft is de keuze volledig aan jullie.
 

 

 

 

 

 

 

 


Gelukkige gezichten

De rest van de tuin hielden Elisabeth en Domenico sober, het gezellige groen sprak voor zichzelf. Met hier en daar een hoge tafel creëerden ze uitnodigende hoekjes langs de piekfijn verzorgde bloemperken, verder konden de gasten zelf de tuin verkennen. Bij het vallen van de avond zetten feestlampjes de tuin in een romantische gloed, die de vele gelukkige gezichten nog meer deed stralen. Elisabeth en Domenico vierden een magisch en vooral heel persoonlijk huwelijksfeest, we wensen hen nog vele gelukkige jaren! 


Zelf trouwplannen? Zoek een venyou via onze handige zoekfunctie! 


Categorie: trouwen
Door Eva van Riet op 02/07/2017