Een festival als tuinfeest

Festivalitis op je eigen feestje

Iets te vieren deze zomer? Haal de feestlichtjes boven, zet de wijn koud en… ga naar buiten! Bye bye veel te warme feestzaal, welkom op de weide van jouw eigen festival. Of het nu in je tuin of in het park is, of zelfs op een cool dakterras in de stad, maak je zomers tuinfeest er een om nooit te vergeten. 

Festival is hét perfecte thema voor een feest in het midden van de zomer: niet alleen zijn je gasten blij dat ze buiten kunnen zitten, er is ook heel veel ruimte voor creativiteit. Met een ruim budget kan je gaan voor kitscherige suikerspinmachines, een hotdogkraampje, verschillende live bands, een oversized tipi, een vreugdevuur en vuurwerk. Om helemaal te overdrijven kan je zelfs een hot tub of pop-up zwembad huren.

Wie graag nog wat geld overhoudt voor de rest van de vakantie, kan gelukkig ook een fantastisch doe-het-zelf-festival creëren, voor een fractie van de kosten. Stel een super-de-luxe buffet samen door al je gasten te vragen een gerecht mee te brengen, mix op voorhand cocktails die ze zelf kunnen inschenken en laat een bevriende muzikant optreden. Of zet gewoon een festivalproof spotifylijst op. Een kampvuur is niet zomaar overal toegestaan, maar een vuurkorf is minstens even gezellig. Zorg ook voor comfort: denk gezellige kussens en cosy dekentjes of een verzameling knusse sofa’s uit de kringloopwinkel. Een leuke extra: laat festivalbandjes maken, dat staat extra cool en je kan ze bestellen in een paar clicks. Wedden dat ze jouw feestje niet snel vergeten?

Vind de mooiste feesttuinen via onze handige zoekfunctie! 


Categorie: tuinfeest
Door Jutta op 18/06/2017 - Laatste aanpassing door David op 06/06/2018