Rituals lanceert nieuwe producten in loft

Enkele weken geleden werd onze loft in Borgerhout het decor van een persevent voor het populaire Rituals. Deze unieke venyou  is de uitgelezen locatie om te midden van de drukte van de stad even helemaal zen te worden, en dat is precies het doel dat Rituals en Unlimited PR voor ogen hadden. Welkom in de Rituals loft, een oaese van rust:

uploaded image

Deel 1 van het event: de Ayurvedakamer.  Hier konden journalisten en bloggers meer leren over de eeuwenoude Indiase levenswijze. De experts legden de genodigden in de watten om het ultieme spagevoel te creëren. 

uploaded image

uploaded image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierna werden de aanwezigen ondergedompeld in de filosofie van Anahata. Deze nieuwe limited edition bestaat uit de klassieke lichaamsverzorging met gloednieuw geurtje, alsook een soulwear-collectie. Die laatste werd meteen aan een test onderworpen tijdens een yoga-sessie met Evy Gruyaert. 

uploaded image

uploaded imageuploaded image

Organiseer jij binnenkort ook een evenement/ feestje/ babyborrel/ vergadering/... en ben je nog op zoek naar een exclusieve locatie? Neem dan zeker een kijkje in het ruime aanbod van Venyous.


Categorie: uncategorized
Door Eva van Riet op 26/10/2017