Trouwlocatie om van te dromen

Altijd al gedroomd van een sprookjesachtig trouwfeest? Dan is dit misschien wel jullie toekomstige locatie. En omdat wij "sprookje" heel serieus nemen, hebben we het natuurlijk over een echt kasteel. Want iedereen droomt er wel eens van zich voor één dag kasteelbewoner te wanen

De valei van Pepinster

 Dit is een imposant kasteel, gelegen aan de voet het mooiste landschap van Belgïe: de Ardennen. Want vergis je niet: je bent wel degelijk in België, al zal het dramatische landschap dit niet verraden. Wie hier verblijft, bevindt zich te midden van de valei. Reken daar nog eens het omliggende park bij, en je weet dat je gasten zich zullen vergapen aan het uitzicht. 

uploaded imageuploaded image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Trouwen in een kasteel

Ooit was dit het zomerverblijf van een rijke Belgische treintycoon. Vandaag staat deze exclusieve locatie open voor privéverhuur. Het kasteel is ondertussen gerestaureerd, maar heeft zijn 19e eeuwse charme en stijl wel behouden. De weelderige sfeer wordt nu gecombineerd met een art-deco inrichting, een mooie mix van klassiek en modern. WIe het kasteel huurt, krijgt hier ook 12 slaapkamers met eigen badkamer bij. Er is parking voorzien voor 200 auto's, begin die uitnodigingen dus al maar te schrijven. 

uploaded image

uploaded image

 

 

 

uploaded imageZie jij jezelf al door dit pareltje rondzweven? Laat ons weten wat je plannen zijn, dan bekijken we samen hoe wij kunnen helpen. Stuur even een mailtje naar hello@venyous.be en wij beantwoorden al je vragen!

uploaded imageuploaded image

 

 

 


Categorie: uncategorized
Door Eva van Riet op 09/11/2017