Eindejaarsreceptie: de ideale locatie voor uw bedrijf

Het eindejaar is in aantocht, en dat mag gerust ook op het werk gevierd worden. Zit jij dit jaar in het feestcomité en heb je je verantwoordelijkheden als partyplanner iets te lang laten liggen?  Zolang je rekening houdt met deze goede voornemens, komt alles nog goed. 

1. Een thema kiezen

Een thema maakt een feestje dat tikkeltje leuker. Het geeft jou als planner een rode draad bij het kiezen van inrichting, de menu,... maar schept ook duidelijkheid voor je gasten. Ga je voor een subtiele dresscode zoals casual chic of kies je voor een extravagant White Christmasfeestje? De keuze is aan jou, zolang het maar past bij de sfeer die binnen jullie bedrijf hangt.

2. Zorg voor food&drinks

Een hapje en drankje zorgen voor gezelligheid. Hoe groots jij dit ziet, is aan jou: hoe rijkelijker de cava vloeit, hoe wilder het feestje. De menu laat je best over aan een cateraar. Die kan je extern boeken maar sommige locaties bieden ook catering aan. Jij hoeft je hier dus niets van aan te trekken en kan je mengen onder je collega's. 

3. Relax!

Bedrijfsfeestjes veranderen al snel in een netwerkevent. Netwerken moet kunnen, maar als je het er té dik oplegt, is dat een domper op de feestvreugde. Klachen en opmerkingen bewaar je het best voor tijdens de werkuren, houd het liever luchtig. Goede muziek en lekker eten creëren al een aangename, gezellige sfeer.

4. Change of scenery....

Dit sluit aan bij voornemen nr. 3. Een locatie kies je het best ver weg van de werklvoer. Het moet natuurlijk nog bereikbaar zijn maar een andere omgeving, zoals een bar, restaurant of lounge zorgt ervoor dat de gedachten niet naar het werk afdwalen. Deze 3 feestelijke locaties bevinden zich in Antwerpen en Brussel en bieden ook lekkere catering aan:

Trendy interieur in Brussel, gemakkelijk bereikbaar

uploaded image

Verborgen overdekt en verwarmd terras in Antwerpen

uploaded image

Zaal met uitzicht op het Mas

uploaded image

Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen bij de feestelijkheden! hello@venyous.be


Categorie: uncategorized
Door Coralie op 16/11/2017