Over Venyous

Welkom bij Venyous. Op onze website vind je een uitzonderlijke locatie voor elk evenement, van babyborrel tot bedrijfspresentatie. Bovendien kan je hier zelf een locatie aanbieden. Zo maak je snel en gemakkelijk een extra inkomen van jouw eigen ruimte.

Een venyou is een ongekende locatie die je nergens anders vindt. Als eerste netwerk in België bieden wij ook de verborgen pareltjes van particulieren aan. Huurders komen terecht op een unieke plek, die hun evenement extra cachet geeft. Verhuurders verdienen eenvoudig een centje bij en zien hoe hun tuin of huiskamer plots het decor wordt voor bijzondere belevenissen.

Wat je ook plant, wij stellen je graag iets speciaals voor. Jarig? Pak uit met een feestje op een dakterras, waar de wind een handje helpt om de kaarsjes uit te blazen. Babyborrel? Hef het glas op je kleine spruit in een verwarmde serre. Productlancering, trouwreceptie, seminarie of fotoreportage? Het klikt vast en zeker met een van de ongeziene locaties op onze website.

Zelf een centje bijverdienen met je huis, tuin of buitenverblijf? Dat is heel eenvoudig, registreren doe je hier.

De 4 valyous van Venyous:

1. WAARDEVOL

Bij Venyous nodigen we je uit om op ontdekking te gaan: we verhuren geen locaties, maar leiden je naar plaatsen waar mooie herinneringen ontstaan.

2. BIJZONDER

Kom binnenkijken bij Venyous en maak je keuze uit tal van ongeziene, private locaties die een welgekomen alternatief voor het doordeweekse bieden.

3. VERBONDEN

Venyous wil een duurzame band creëren met alle hosts en aan een hechte community bouwen waar elke ruimte het decor kan zijn van iets unieks.

4. HELDER

Bij Venyous houden we ervan om te verrassen, maar dat doen we niet met verborgen kosten of dubieuze kleine letters. Wij kiezen voor open communicatie. Huren en verhuren doe je op een betrouwbare, transparante en efficiënte manier.

 

Nog vragen? We horen het graag.
De bel doet het even niet, dus mail naar hello@venyous.be of ga naar onze contactpagina
.