Over Venyous

Venyous opent deuren voor iedereen die een unieke locatie zoekt.

Bij Venyous geloven we dat de juiste locatie eender welk event uniek maakt. Via ons platform koppelen we eigenaars van private, uitzonderlijke locaties met zowel particuliere als professionele organisatoren.

Wat je ook plant, wij stellen je graag iets speciaals voor. Jarige? Pak uit met een feestje op een dakterras, waar de wind een handje helpt om de kaarsjes uit te blazen. Babyborrel? Hef het glas op je kleine spruit in een verwarmde serre. Productlancering, trouwreceptie, seminarie of fotoreportage? Het klikt vast en zeker met één van de nooit geziene locaties op Venyous.be.

Venyous is het eerste netwerk in de Benelux dat je private locaties voor events laat delen op een betrouwbare, transparante en efficiënte manier. Welkom.

 

De 4 valyous van Venyous:

1. WAARDEVOL

Bij Venyous nodigen we je uit om op ontdekking te gaan: we verhuren geen locaties, maar leiden je naar plaatsen waar mooie herinneringen ontstaan.

2. BIJZONDER

Kom binnenkijken bij Venyous en maak je keuze uit tal van ongeziene, private locaties die een welgekomen alternatief voor het doordeweekse bieden.

3. VERBONDEN

Venyous wil een duurzame band creëren met alle hosts en aan een hechte community bouwen waar elke ruimte het decor kan zijn van iets unieks.

4. HELDER

Bij Venyous houden we ervan om te verrassen, maar dat doen we niet met verborgen kosten of dubieuze kleine letters. Wij kiezen voor open communicatie.

 

Nog vragen? We horen het graag.
De bel doet het even niet, dus mail naar hello@venyous.be of ga naar onze contactpagina