Voorzieningen

Deel je faciliteiten en verhoog je opbrengst.

Kijk vooruit

Het lijken misschien details, maar je gasten zijn echt benieuwd naar de beschikbare voorzieningen. Sommige dingen liggen voor de hand: sanitaire faciliteiten bijvoorbeeld komen altijd van pas. Maar wie een kookdemo wil organiseren, weet graag of jij een keuken hebt. En ook hoe goed die is uitgerust. In de beschrijving van je Venyou (bij 'Je aanbod') kan je je voorzieningen toelichten.

Kijk rond

Geef in elk van de 3 categorieën nauwkeurig aan waar potentiële gasten op mogen rekenen: zijn er naast algemene voorzieningen ook minder alledaagse voorzieningen die bepaalde evenementen kunnen aantrekken? Kan je bijkomende veiligheidsmaatregelen bieden, zoals een rookalarm of nooduitgangen? Zulke informatie is cruciaal: wees er gul mee.

Is de huidige lijst met mogelijkheden ontoereikend? Laat je suggestie aan ons weten!

Kijk na

Je aanbod kan behoorlijk uitgebreid en uiteenlopend zijn. Super, want dat verrijkt de ervaring van je gasten. Vergeet zeker niet je profiel up-to-date te houden, zodat je volgende gasten niet voor verrassingen komen te staan. Wie z'n zinnen heeft gezet op een dagje aan het zwembad, ziet liever niet halverwege de afsprong dat er wegens onderhoudswerken even geen water is. Van zulke situaties krijgen we allemaal hoofdpijn.

 

Nog vragen? We horen het graag.
De bel doet het even niet, dus mail naar hello@venyous.be of via onze contactpagina.