Huisregels

Goede afspraken maken goede Venyous.

Om ervoor te zorgen dat de inhoud die hier verschijnt een zo correct mogelijke weergave van de realiteit is, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld die de goede werking van de website moeten garanderen. Accounts van gebruikers die zich niet aan deze richtlijnen houden, zullen worden geblokkeerd.

Oprecht

Heb je een leuke Venyou? Zet hem op onze website en toon je troeven, maar doe de waarheid geen geweld aan. Niemand is gebaat bij foutieve informatie. Als 'host' en als 'booker' heb je bovendien de gelegenheid om na afloop een review achter te laten. Ook andere gebruikers zullen je dankbaar zijn voor jouw eerlijke feedback. 

Objectief

Geef geen aanleiding tot discussie met andere gebruikers en verspreid geen inhoud met de bedoeling reacties uit te lokken. Reviews die door hun taalgebruik of agressieve toon aanstootgevend zijn, zullen door Venyous worden verwijderd.

Open

Venyous is een ontmoetingsplaats voor 'hosts' en 'bookers'. Inhoud die aanzet tot discriminatie, onverdraagzaamheid, racisme, haat of intimidatie zal onmiddellijk van de website worden verwijderd. Zie je iets op onze website dat in strijd is met deze bepalingen, meld het dan via ons contactformulier of via de link bovenaan "Doe een suggestie". 

Discreet

Confidentiële of gevoelige informatie hoort niet thuis op onze website. Deel geen al te persoonlijke informatie die mogelijk schade kan toebrengen aan jezelf of anderen. Venyous zal ongepaste informatie onmiddellijk verwijderen van de website.

Taalgebruik

Het is uiteraard toegestaan om in je eigen woorden feedback te geven of een Venyou aan te bieden. Hou het eenvoudig en vermijd SCHREEUWERIGE drukletters en teveel grammaticale fouten. Inhoud met ongepaste taal of stijl zal verwijderd worden van de website.

Verboden

Onderstaande inhoud zal onmiddellijk van onze website worden verwijderd:

  • Hyperlinks, reclame en andere commerciële inhoud
  • Illegale, discriminerende of lasterlijke inhoud
  • Politieke of religieuze inhoud
  • Frauduleuze, misleidende en bedrieglijke inhoud
  • Inhoud die de rechten van een andere persoon of organisatie schendt

 

Nog vragen? We horen het graag.
De bel doet het even niet, dus mail naar hello@venyous.be of ga naar onze contactpagina.