Pimp je profiel

Zet je Venyou in de kijker en word een beetje rijker.

Wees precies

Wat maakt jouw Venyou bijzonder of karakteristiek? Waarom ben je er zo trots op? Wat zijn de specifieke eigenschappen of voorzieningen? Beschrijf de locatie gedetailleerd en vertel in geuren en kleuren over wat huurders mogen verwachten. Richt je expliciet tot het publiek dat volgens jou het beste past bij je aanbod: hoe juister de match tussen huurder en verhuurder, hoe positiever de ervaring (ook voor ons).

Wees beeldig

Waak over de kwaliteit van je profiel. Representatieve en stijlvolle foto's zijn daarbij cruciaal. Je kan tot 15 beelden opladen om een zo compleet mogelijke indruk te geven. Ruim gerust even op, zorg voor voldoende licht en haal het lensdopje van je camera! Toevallig geen gepassioneerde hobbyfotograaf in je kennissenkring? Vraag het gewoon aan ons en maak hier een afspraak met onze professionele fotograaf. 

Wees flexibel

Je kan de gegevens van je profiel te allen tijde aanpassen om je boekingen te optimaliseren. Het is bijvoorbeeld niet evident om een prijs te plakken op je Venyou. Te weinig respons? Stuur regelmatig bij en monitor de reacties van onze bezoekers. Of speel met de bewoordingen in je titel en test enkele varianten uit. Via ons berichtensysteem kan je bovendien direct communiceren met (potentiële) huurders: pols naar hun oordeel en ga aan de slag met hun opmerkingen. 

Wees attent

Raadpleeg je profiel regelmatig en probeer (aan)vragen zo snel en concreet mogelijk te beantwoorden. Je kan een huurder nooit te veel informeren. In dat kader is het aanbevelenswaardig je kalender nauwkeurig te beheren, zodat je perfect weet wanneer je Venyou beschikbaar is. Niets zo vervelend als een dubbele boeking.

 

Nog vragen? We horen het graag.
De bel doet het even niet, dus mail naar hello@venyous.be of ga naar onze contactpagina