Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb.

Peaceful appartement

Antwerpen, België Appartement <50 gasten Vanaf € 200.00

Dit appartement heeft een mooie combinatie van design en vintage, van charme en eenvoud, van warmte en sereniteit .... De inrichting, de stijl vallen bij veel mensen enorm in de smaak. Ook de ligging is ideaal, vlakbij het centrum, vlakbij de toegang tot de ring, de E17, de E19 en de A12.

Algemene beschikbaarheid: Elke dag

Wat kan georganiseerd worden in deze Venyou?

Welke extra voorzieningen zijn beschikbaar?

Klein Venyous logoBorden en keukengerei Klein Venyous logoToiletten Klein Venyous logoDouches Klein Venyous logoOmkleedruimte Klein Venyous logoGeluidsinstallatie Klein Venyous logoKoffieapparaat Klein Venyous logoTafels en stoelen Klein Venyous logoLift Klein Venyous logoKeuken Klein Venyous logoLED scherm / projector Klein Venyous logoWiFi Klein Venyous logoParkeerplaats

Huisreglement

* Venyou dient in dezelfde toestand te worden achtergelaten als voor aanvang van het event
* Binnen roken niet toegestaan
* Verplaatst meubilair of materiaal/apparatuur dient teruggeplaatst te worden
* Huisdieren binnen niet toegestaan
* Reparatiekosten a.g.v. schade aan de ruimte of meubilair/apparatuur zijn ten koste van de huurder
* Geen fuiven of onverwachte gasten toegestaan
* Geen luide muziek toegestaan
Lees Meer

Veiligheidsvoorzieningen

Klein Venyous logoRookmelders Klein Venyous logoBlusapparaat

Over Andrea

- "Wij (Toon en Andrea) hebben in een oud appartement een ietwat aparte ingreep laten doen door alle muren te slopen en een box in het midden te plaatsen. In deze box zitten meerdere open slaapkamers en een keuken. Dat maakt dat de rest van het appartement een open ruimte is, op de badkamer en het toilet na. Omdat interieur en vormgeving ons bezighoudt, omdat we van dit appartement een speciale plek wilden maken hebben we de ruimte aangekleed met vintage, modern design en veel persoonlijke spullen die een verhaal hebben. We zijn blij met de vele enthousiaste reacties die we tot nu toe hebben gekregen van onze gasten. " Toon werkt als televisieregisseur. Andrea is actrice, zangeres en presentatrice (en ook een beetje ontwerpster).

Iets leuk gepland? Contacteer Andrea nu!
Na het versturen van je aanvraag maken we een account voor je aan op venyous.be. Je ontvangt je wachtwoord via e-mail.