Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb.

Plan your event @ Kolombo

Antwerpen, België Koffiebar <50 gasten Op aanvraag

Kolombo is een koffiebar waarin de nadruk op het ambachtelijke ligt. Je kan hier niet enkel terecht voor fantastische koffie, maar ook voor een uitgebreid ontbijt of heerlijke boterhammen en salades als lunch. Voor de kleinere honger kan je terugvallen op een waaier aan huisgemaakte patisserie en fingerfood. Met zijn arsenaal aan extra's heeft Kolombo voor iedereen wat wils. In 2015 wonnen ze de award voor 'Best Coffee Concept' op de Venuez Hospitality Awards, waarbij ze als beste uit de bus kwamen uit een lijst van honderden horeca-zaken in Belgiƫ.

Op donderdag- en vrijdagavond is Kolombo ook 's avonds open, en kan je er genieten van een cocktail of een drankje na het werk. Op deze avonden worden er ook heel wat evenementen georganiseerd. Voorbeelden zijn de maandelijkse Comedy Nights, optredens en Kolombo's Street Food, dat het principe van een volkskeuken hanteert maar dan met internationale keuken.

Algemene beschikbaarheid: Elke dag

Wat kan georganiseerd worden in deze Venyou?

Welke extra voorzieningen zijn beschikbaar?

Klein Venyous logoBorden en keukengerei Klein Venyous logoToiletten Klein Venyous logoOmkleedruimte Klein Venyous logoPodium Klein Venyous logoGeluidsinstallatie Klein Venyous logoKoffieapparaat Klein Venyous logoTafels en stoelen Klein Venyous logoKeuken Klein Venyous logoTerras Klein Venyous logoOpenhaard Klein Venyous logoKindvriendelijk Klein Venyous logoWiFi Klein Venyous logoParkeerplaats Klein Venyous logoBBQ set

Huisreglement

Venyou dient in dezelfde toestand te worden achtergelaten als voor aanvang van het event
Verplaatst meubilair of materiaal/apparatuur dient teruggeplaatst te worden
Binnen roken niet toegestaan
Roken met waterdamp is toegestaan
Huisdieren binnen niet toegestaan
Gebruik van open vlammen of kaarsen niet toegestaan
Alcohol is toegestaan
Keuken mag gebruikt worden voor eenvoudige bereiding van gerechten
Reparatiekosten a.g.v. schade aan de ruimte of meubilair/apparatuur zijn ten koste van de huurder
Lees Meer

Veiligheidsvoorzieningen

Klein Venyous logoRookmelders Klein Venyous logoEHBO kit Klein Venyous logoVeiligheidsplan Klein Venyous logoBlusapparaat

Over Lode

Kolombo is een koffiebar waarin de nadruk op het ambachtelijke ligt. Je kan hier niet enkel terecht voor fantastische koffie, maar ook voor een uitgebreid ontbijt of heerlijke boterhammen en salades als lunch. Voor de kleinere honger kan je terugvallen op een waaier aan huisgemaakte patisserie en fingerfood. Met zijn arsenaal aan extra's heeft Kolombo voor iedereen wat wils. In 2015 wonnen ze de award voor 'Best Coffee Concept' op de Venuez Hospitality Awards, waarbij ze als beste uit de bus kwamen uit een lijst van honderden horeca-zaken in België.

Iets leuk gepland? Contacteer Lode nu!
Na het versturen van je aanvraag maken we een account voor je aan op venyous.be. Je ontvangt je wachtwoord via e-mail.