Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb.

Noase - unieke les en vergaderlocatie met prachtig uitzicht

Temse, België Huis <20 gasten Vanaf € 300.00

Noase is een prachtige vergader- en lesruimte met zicht op het Waesmeer. Het is een rustig en uniek gelegen houten constructie, met een privé parking voor een 20-25tal wagens. Je kan er terecht voor vergaderingen, workshops en opleiding tem 30 deelnemers.
Het Noase huis heeft twee verdiepingen waarbij de gelijkvloers (70m2) voorzien is om te vergaderen aan een lange tafel van 4,5 meter met een uniek uitzicht op het meer. Er zijn twee toiletten aanwezig en een kleine keuken. Boven (56m2) is de ruimte ingericht om les te geven tot 30 personen (in theateropstelling). Voorlopig zijn er boven nog geen tafeltjes aanwezig, deze worden voorzien vanaf juli 2017. Dan kan je 15 mensen in U-vorm plaatsen.
In de verhuurprijs zit het gebruik van volgende items inbegrepen: wifi, borden en bestek, opdienbordjes, gewone koffiemachine, waterkoker, microgolfoven, grote ijskast, vaatwasmachine en thermossen.
Voor het gebruik van het espressomachine met koffiebonen (espresso, cafe lungo, cappuccino & cafe latte) wordt een eenmalige toeslag van 50 euro gevraagd, hierbij kan je ook gebruik maken van thee, melk en alle toebehoren voor koffie- en theeconsumptie (suiker, zoetmiddel, citroen enz.)
Voor eetmogelijkheden kan je bij ons ook kiezen uit tal van verschillende formules zoals ontbijtmanden, belegde broodjes, koude of warme schotels (au-bain-marie) die dan voor jullie beneden klaargezet worden op het gewenste uur.

Algemene beschikbaarheid: Elke dag

Wat kan georganiseerd worden in deze Venyou?

Welke extra voorzieningen zijn beschikbaar?

Klein Venyous logoBorden en keukengerei Klein Venyous logoToiletten Klein Venyous logoGeluidsinstallatie Klein Venyous logoFlipchart Klein Venyous logoKoffieapparaat Klein Venyous logoTafels en stoelen Klein Venyous logoMooi uitzicht Klein Venyous logoKeuken Klein Venyous logoLED scherm / projector Klein Venyous logoRolstoeltoegankelijk Klein Venyous logoWiFi Klein Venyous logoParkeerplaats Klein Venyous logoTuin

Huisreglement

Onze huisregels

Goede afspraken maken goede vrienden, daarom hebben we een overzicht gemaakt van onze huisregels, waarvan we verwachten dat jij en je bezoekers zich hier aan houden. We behouden ons het recht voorbehouden om een waarborg van € 150 te vragen en in geval van nood (gedeeltelijk) in te houden bij inbreuk op huisregels en verdere verhuringen te weigeren.

Respect voor Noase

Zorg ervoor dat het huis en de gehele inboedel met respect wordt behandeld, jij staat in als goede huisvader. We gaan ervan uit als je niet kiest voor de optie kuisen, dat je het huis achterlaat zoals je het gevonden hebt, de vloeren proper zijn en alle meubels terug staan zoals ze stonden. Als je gebruik maakt van eetgerei, gelieve dit af te wassen of in het afwasmachine te zetten. Zet aub de machine op zodat we proper leeggoed terugvinden.

Verplaatst meubilair of materiaal/apparatuur dient teruggeplaatst te worden.

Zorg ervoor dat de omringende buren geen last of overlast hebben van jouw activiteit. De buren mogen eigenlijk zelfs niet doorhebben dat er iets gaande is. Dit wil zeggen geen luide muziek (enkel achtergrondmuziek is toegelaten), geen rumoer op straat en niet blijven hangen op de parking.

Wij weten ook dat er altijd per ongeluk een glas kan breken ofzo, hier moet je je geen zorgen over maken, vertel ons gewoon eerlijk als er iets gebroken is. Indien het gaat over grotere schade, dan overleggen we hoe we het verder aanpakken.

Het is verboden om binnen te roken of kaarsen/vuur te maken. Het Noase huis is volledig van hout gemaakt, gelieve dit te respecteren.

Boekingen & annuleren

Wij zijn graag op de hoogte van de activiteit die je in Noase wil laten doorgaan, dit is mogelijk tot 30 personen, afhankelijk van de activiteit. In principe zijn alle vormen van vergaderingen, meetings, teambuildings, workshops, lessen en lezingen mogelijk, alsook kleinschalige privé aangelegenheden zoals babyborrels en verjaardagsfeestjes. Avondfeesten en grote feesten zijn niet mogelijk/toegelaten.

Het is niet toegelaten om meetings van politieke aard te organiseren in Noase.

Boekingen gebeuren online via het boekingsformulier. Alle tijd nodig voor opzetten en opruimen zit vervat in de start- en eindtijden. Wij bevestigen uw boeking met een pro forma factuur die voldaan moet zijn binnen de 14 dagen en ten laatste 10 kalenderdagen voor het plaatsvinden van je event. Na het plaatsvinden van het event, ontvang je de officiële factuur voor je boekhouding.

Annuleren kan tot 10 kalenderdagen voor het event plaatsvindt. Hierna is dit niet meer mogelijk en betaal je 100% annulatiekosten.

Muziek spelen

Indien je achtergrondmuziek wil spelen, ben je zelf aansprakelijk voor het aangeven bij SABAM.

Het is niet toegelaten luide muziek te spelen. Dit is geen feestzaal. Het geluid mag niet hoorbaar zijn buiten het gebouw, ook als de deuren open zijn.

Wat huur je?

Inbegrepen in de gewone huurprijs: gebruik van de grote tafel + 20-tal zitplaatsen, 4 receptietafels + tafelkleedjes, 30 stoelen, bestek & dessertbordjes (30 personen), kommetjes, ijskast, microgolfoven, koffiemachine (+ filters & koffie), waterkoker (Tefal Safe to Touch), thermossen voor koffie en warm water, 2 toiletten, cavaglazen, waterglazen, koffiekoppen, glazen flessen (om te vullen met drinkbaar kraantjeswater), alle aanwezige materiaal.

Inbegrepen in de huur van de espressomachine: machine (latte, cappucino, lungo, espresso) inclusief koffiebonen (Lavazza), melk, thee, heet water, suiker, melkjes, citroen, candarel, koekjes

Inbegrepen in de huur van het presentatiemateriaal: beamer + kabels (hdmi, mac verlengstuk), projectiescherm, speaker + headset, verlengkabel

Eten & drank

Je huurt Noase volledig vrij van drank & catering verplichtingen, maar we bieden wel een toffe catering dienst aan voor zij die dit wensen. Drank zorg je zelf voor, daar hebben we een grote ijskast voor.

Je mag alles meebrengen op eigen risico (inzake drankverkoop enzo) behalve rode wijn. Vanwege de fragiliteit van de houten vloer en houten meubelen zou simpelweg het laten vallen van een glas rode wijn ongeneesbare plekken nalaten, daarom vragen we hier extra begrip voor.

Er zijn in het gebouw geen potten en pannen aanwezig omdat het NIET de bedoeling is om hier te komen koken, er is wel een kookvuur aanwezig indien je iets zou willen opwarmen. Er is geen dampkap aanwezig.

Indien je zelf gebruik maakt van een eigen cateraar, willen wij graag weten met wie je samenwerkt zodat wij eventueel ook verdere afspraken kunnen maken voor een goede verloop.

De omgeving & het Waesmeer

Het is toegelaten om via de tuin naar het meer te wandelen, je kan er ook rond wandelen in een 30-tal minuten.

Het is NIET toegelaten om te 'kamperen' aan het meer zoals bijv. een bbq. Het is ook NIET toegelaten om te zwemmen in het meer, bij politieverbod. Als iemand het meer ingaat, wordt de politie gebeld. Indien hier aanklacht op komt, valt dit buiten alle aansprakelijkheid van Noase.
Lees Meer

Veiligheidsvoorzieningen

Klein Venyous logoRookmelders Klein Venyous logoEHBO kit Klein Venyous logoVeiligheidsplan Klein Venyous logoBlusapparaat Klein Venyous logoNooduitgang
Iets leuk gepland? Contacteer Noase nu!
Na het versturen van je aanvraag maken we een account voor je aan op venyous.be. Je ontvangt je wachtwoord via e-mail.