Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb.

Gerenoveerde hoeve met prachtige tuin & authentieke keuken & 4 landelijke kamers

Lummen, België Restaurant <200 gasten Op aanvraag

Hove St-Paul ligt in Lummen, op 12 km van het centrum van Hasselt. Het is gevestigd in een historisch landhuis dat dateert uit 1792 en heeft een tuin met een terras en een à-la-carterestaurant. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie.
Vergaderfaciliteiten tem 40 personen. Gezellige privé-keuken, ideaal voor workshops. 4 B&B kamers.
De kamers van Hove St-Paul kijken uit op de tuin van het huis.
Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijt geserveerd in de gemeenschappelijke eetzaal, die wordt verwarmd in de winter. In de zomer kunt u ook in de tuin ontbijten. In het eigen restaurant kunt u genieten van regionale gerechten en in de bar van de accommodatie zijn drankjes en hapjes te krijgen.
Er is gratis openbare parkeergelegenheid. Genk ligt op 23 km van de accommodatie en Antwerpen op 45 minuten rijden. De luchthaven van Brussel bevindt zich op 40 minuten rijden.

Algemene beschikbaarheid: venyous.av ON_REQUEST

Wat kan georganiseerd worden in deze Venyou?

Welke extra voorzieningen zijn beschikbaar?

Klein Venyous logoBorden en keukengerei Klein Venyous logoDouches Klein Venyous logoOmkleedruimte Klein Venyous logoGeluidsinstallatie Klein Venyous logoWhiteboard Klein Venyous logoFlipchart Klein Venyous logoKoffieapparaat Klein Venyous logoTafels en stoelen Klein Venyous logoMooi uitzicht Klein Venyous logoWarmtelampen (buiten) Klein Venyous logoBinnenplein Klein Venyous logoKeuken Klein Venyous logoLED scherm / projector Klein Venyous logoTerras Klein Venyous logoOpenhaard Klein Venyous logoRolstoeltoegankelijk Klein Venyous logoKindvriendelijk Klein Venyous logoAirco Klein Venyous logoWiFi Klein Venyous logoParkeerplaats Klein Venyous logoTuin Klein Venyous logoBBQ set

Huisreglement

Hove St Paul dient in dezelfde toestand te worden achtergelaten als voor aanvang van het event.
Binnen roken niet toegestaan
Reparatiekosten a.g.v. schade aan de ruimte of meubilair/apparatuur zijn ten koste van de huurder
Inzet van eigen cateraar vereist voorafgaande goedkeuring.
Extra diensten beschikbaar op aanvraag.
Extra materiaal/apparatuur beschikbaar op aanvraag.
Lees Meer

Veiligheidsvoorzieningen

Klein Venyous logoRookmelders Klein Venyous logoCO melder Klein Venyous logoEHBO kit Klein Venyous logoVeiligheidsplan Klein Venyous logoBlusapparaat Klein Venyous logoNooduitgang

Over Jolien

Zelf steeds in de hotelwereld gewerkt, van het organiseren van meetings tot eind verantwoordelijke voor het sales departement. Intussen besloten op mijn eigen benen te gaan staan & zo help ik mijn ouders met de verhuur van het restaurant, de B&B, zaal, tuin & het verkopen van feesten. Zij hebben deze zaak 6 jaar geleden overgekocht & volledig gerenoveerd.

Iets leuk gepland? Contacteer Jolien nu!
Na het versturen van je aanvraag maken we een account voor je aan op venyous.be. Je ontvangt je wachtwoord via e-mail.