Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb. Venyou miniatuurafb.

Luxe villa met verwarmd buitenzwembad

Keerbergen, België Villa <50 gasten Vanaf € 350.00

Op zoek naar de mooiste binnen- én buitenlocatie voor jouw meeting, workshops, seminaries, TV-opname, fotoshoot, verjaardag, communie of ander evenement? Dat vind je voortaan te Keerbergen! Deze ruime, charmante luxe villa met verwarmd openluchtzwembad geeft aan jouw evenementen een extra cachet. Zeer rustig gelegen in een doodlopende straat met ruime parkeergelegenheid midden in een groene omgeving.

Algemene beschikbaarheid: Elke dag

Wat kan georganiseerd worden in deze Venyou?

Welke extra voorzieningen zijn beschikbaar?

Klein Venyous logoTerras Klein Venyous logoRolstoeltoegankelijk Klein Venyous logoKindvriendelijk Klein Venyous logoWiFi Klein Venyous logoParkeerplaats Klein Venyous logoTuin Klein Venyous logoBBQ set Klein Venyous logoZwembad

Huisreglement

Gebruik van het huis en toebehoren.
Er wordt geacht het huis in ere te laten. Roken is enkel toegelaten op het terras mits gebruik van een asbak.
Huisdieren zijn niet toegestaan.(tenzij voorafgaand afgesproken)
Het normaal gebruik van gas, water en elektriciteit is inclusief. Er mag geen water van de buitenkranen gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming.
Het verplaatsen van meubilair is enkel toegestaan indien dit op voorhand nadrukkelijk in het contract werd afgesproken. Achteraf wordt alles teruggeplaatst in de staat waarop het zich bevond bij inname. Het gebruik van toestellen is enkel toegestaan indien op voorhand contractueel afgesproken. Niets mag zonder uitdrukkelijke toestemming veranderd worden aan de oorspronkelijke staat van het huis. Aan het zwembad, filterinstallatie of rolluik mag niets veranderd worden.
Het openen of sluiten kan enkel op vraag gebeuren.
De locatie kan nimmer als hoofdverblijf mogen worden bewoond. Gasten dienen altijd elders een vaste woonplaats te hebben.
Het niet hebben van een vaste woonplaats valt onder de verantwoordelijkheid van de gast en kan Rentehaus nimmer worden tegengeworpen.
Het is verboden de locatie te gebruiken anders dan voor het doel waarvoor het is bestemd en contractueel afgesproken of de locatie in gebruik te geven aan derden, tenzij met voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke van Rentehaus.
Pas na ondertekening en terugsturen van de overeenkomst en de betaling van de totale huurprijs (+ waarborg )
Wij behouden ons het recht voor om uw reservering te annuleren indien u zich niet houdt aan genoemde betalingstermijn(en).
Dit ontslaat u niet van uw betalingsverplichtingen.
Annulering

Meer dan 2 weken voor de geboekte datum/data, geen annulatiekosten.
Minder dan 2 weken voor de geboekte datum, 50% van de waarde van de geboekte periode.
Minder dan één week voor de geboekte datum, 100% van de waarde van de geboekte periode.
Bij annulering wordt de (mogelijk) betaalde waarborg altijd teruggestort.

Rondleiding
Bij aankomst is er een korte rondleiding over de afgesproken locatie. Er wordt overlopen wat in het contract inbegrepen is en wat niet.
Er wordt een staat van bevinding bij begin en einde van de locatie-huurperiode ondertekent door beide partijen. (zie verder bij schade en gebreken)
Schade en gebreken
Het is aangeraden bij aankomst in het huis de inventaris goed te inspecteren op gebreken en tekortkomingen. Indien u schade of gebreken constateert moet u deze direct aan de beheerder melden. Indien nadien schade door uw toedoen is veroorzaakt en/of niet het gevolg is van normaal gebruik of slijtage, brengen wij u de reparatie- of vervangingskosten in rekening.
Aansprakelijkheid
Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor:

Diefstal, verlies of schade van welke aard dan ook tijdens of ten gevolge van uw verblijf in het huis.
Het uitvallen of buiten werking stellen van technische apparatuur, nutsvoorzieningen en of voorzieningen in het huis.
Calamiteiten, in welke vorm dan ook, die uw verblijf zouden kunnen veronaangenamen.
De huurder is hoofdelijk aansprakelijk (en is hiervoor verzekerd) voor alle verlies en/of schade aan het huis, als dit het gevolg is van handelen of nalatigheid van uzelf of van derden die zich met uw toestemming in het huis bevinden.
Aan personen onder de 18 jaar wordt niet verhuurd. Zonder begeleidende oudere zal bij aankomst toegang tot het huis geweigerd worden. Bij twijfel kan de beheerder om legitimatie vragen. Bij overtreding zal huurder gesommeerd worden het huis per direct te verlaten. Betaalde bedragen worden niet gerestitueerd.

Toepasselijkheid van de huurvoorwaarden
Indien de huurovereenkomst is ontstaan (deze is definitief zodra uw boeking is bevestigd) gaat u akkoord met de huurvoorwaarden.
Lees Meer

Veiligheidsvoorzieningen

Geen veiligheidsvoorzieningen opgegeven.

Over Rentehaus

Locatie voor fotoshoot, reclamespot, tv & video-opnames, presentaties,... andere evenementen.

Iets leuk gepland? Contacteer Rentehaus nu!
Na het versturen van je aanvraag maken we een account voor je aan op venyous.be. Je ontvangt je wachtwoord via e-mail.